IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 True Element

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Volgende
AuteurBericht
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: True Element   wo dec 21, 2011 8:32 am

Er was ooit eens een wereld, heel anders dan die van ons, waarin bijna alles wel mogelijk was. De wereld, Tenebrae, was opgesplitst in 6 gebieden die werden bestuurd door koningen en koninginnen. Elk van deze koninklijke families stond bekend om één van de elementen, ookwel True Element genoemd, die ze beheersten (vuur, water, aarde, lucht, witte magie en zwarte magie), en die alleen door bloedverwantschap overgedragen kon worden. Alle gebieden leefde vredig en het samenwerkingsverband tussen de families was goed totdat één van hun besloot dat hij alle macht voor zichzelf wilde. De heerser van de zwarte magie moordde de andere koningen en koniginnen uit en regeerde als tiran over Tenebrae tot zijn dood.

Vele generaties zijn inmiddels voorbij gegaan en er is geen spoor meer geweest van de 6 elementen, tot het nu plotseling weer is teruggekeerd bij de zonen en dochters van de huidige heersers. Een herhaling van de geschiedenis komt echter op gang, net zoals generaties terug probeert een van de heersers de macht voor zichzelf te krijgen. Zodra hij erachter komt dat de elementen nog wel degelijk bestaan, voelt hij zich bedreigt, en de levens van de adelijke jongeren zijn ineens niet meer veilig. Ze beseffen dat zelfs in de meest vertrouwelijke situaties mensen rondlopen die ze proberen te doden, en dus moeten ze vluchten. De taak aan hun is nu om samen een front te vormen om de koning tegen te houden, ookal hebben ze allemaal zulke verschillende persoonlijkheden en normen en waarden.
______________
Naam:
Achternaam:
Geslacht:
Leeftijd:
Rang (adel, gewone volk etc):
Element (indien toepasselijk):
Uiterlijk:
Innerlijk:
Sterkte/zwakke punten:
Extra:
Door:
_____________
Rollen:

Naam: Aliena Blaise
Achternaam: Cináed
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 18
Rang (adel, gewone volk etc): Adel
Element (indien toepasselijk): Vuur
Uiterlijk: Ze heeft lang donker haar wat in lichte krullen over haar schouders hangt en reebruine ogen. Verder is ze van gemiddelde lente en slank maar atletisch gebouwd.
Innerlijk: Aliena is erg onafhankelijkheid en ontzettend koppig. Ze houdt er niet van als mensen zich met haar bemoeien en wil graag alles zelf oplossen. Ze is best scherp en heeft altijd wel haar woordje klaar. Wie haar beter kent dan de façade die ze opzet om zichzelf te beschermen weet echter dat ze ook erg vredelievend en behulpzaam kan zijn.
Sterkte/zwakke punten: Haar sterke punt is dat ze stevig in haar schoenen staat en zich niet makkelijk iets laat aanpraten of laat manipuleren. Ze is echter nogal roekeloos en kan daarom nogal onbezonnen dingen doen die haar in de problemen brengen.
Extra: Aliena's vader overleed toen ze nog maar een klein meisje was en sindsdien heeft haar moeder de troon betreden en Aliena in haar eentje opgevoed. Haar moeder heeft zelf een hele sterk persoonlijkheid en wilt aan alles en iedereen bewijzen dat ze het best in haar eentje aankan als vrouw zijnde, een attitude die Aliena van haar overgenomen heeft.
Door: Sifra

Naam:try
Achternaam:skywalker
Geslacht:mannelijk
Leeftijd:19
Rang : hij is van adel, maar zijn vader was altijd behoorlijk streng en hij is weg gelopen
Element (indien toepasselijk):zwarte magie
Uiterlijk:
Innerlijk: try is een koppige rebelse jongen die het liefste doet wat hij gewoon wilt doen, daarom is hij weg gelopen van huis. hij is erg afstandelijk van mensen tenzij hij ze vertrouw iets wat zeldzaam is als hij dat meteen doett, hij is iemand die heel erg op zijn gevoel vertrouwt en zijn gevoel zegt wie hij moet vertouwen of niet, als er ergens onraad is en dat soort dingen. ook is hij best slim maar laat dat niet snel merken, maar wat je wel merkt bij hem is zijn zeer kort londje, hij kan ook heel aardig zijn maar daarvoor moet je hem beter kennen
Sterkte/zwakke punten:hij is heel goed in liegen, ook heeft hij een sterke pijngrens, hij heeft las van nachtmerrie's en mensen die hem dierbaar zijn
Extra:hij is weg gelopen van huis de naam die hij nu gebruikt is een schuil naam
Door:feniks

Naam: Candurill
Achternaam: Valunson
Geslacht: man
Leeftijd: 18
Rang (adel, gewone volk etc): adel...soortvan
Element (indien toepasselijk): lucht
Uiterlijk: hij heeft lang bruin haar dat hij in een vlecht heeft, en groene ogen. verder draagt hij meestal het grijze jacht gewaad dat door zijn stam word gedragen. ook heeft hij staff met daar in runen gegraveerd.
Innerlijk: hij is dromerig, en heeft gevoel voor humor. hij doet niks overhaast en heeft er een hekel aan als hem iets opgedragen word. hij kan goed zingen en speelt meerdere instrumenten.
Sterkte/zwakke punten: hij doet graag dingen op zijn eigen manier en vind het niet fijn als hem iets word opgedragen, maar hij zal altijd opkomen voor zijn vrienden.
Extra: hij woont bij een rondtrekkende stam van mensen die de natuur vereren (een beetje elven idee...maar we maken eer gewoon mensen van XD). zijn vader is het stamhoofd (de Khal) en zijn moeder de hoofd priesteres (de khalesy). in de stam is het gebruikelijk dat deze twee (de khal en khalesy) een paar worden.
Door: klaas :p

Naam: Talos
Achternaam: Skywalker
Geslacht: man
Leeftijd: 40...ofzo
Rang (adel, gewone volk etc): adel
Element (indien toepasselijk): zwarte magie?
Uiterlijk: hij heeft zwart haar en een zwarte baard, hij is lang en gespierd en draagt lange donkerrode gewaden.
Innerlijk: hij is heel erg geïnteresseerd in de oude volken en hun magie. ook is hij hongerig naar macht.
Sterkte/zwakke punten: hij wil graag machtig zijn, maar dat geeft hem ook een ongelofelijke wilskracht.
Extra: hij stamt direct af van de oude familie die zwarte magie beheerste in het begin der tijd.
Door: klaas

Naam: Winter
Achternaam: Rivers
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 18
Rang (adel, gewone volk etc):Adel
Element (indien toepasselijk): Water
Uiterlijk: Lang krullend donkerbruin haar, grijsblauwe ogen, soepele lichaamsbouw, slank en gestroomlijnd.
Innerlijk: Ze is moedig, nieuwsgierig. Soms is ze rustig, soms is ze krachtig en fel, net als de stroming van de rivier. Verder is ze erg emotioneel en gevoelig.
Sterkte/zwakke punten: Haar gevoel is haar zwakke kant. Ze wil iedereen beschermen en zet zichzelf op de laatste plaats. Emoties staan altijd voorop. Maar de liefde die ze kan voelen is dan ook haar sterkste kracht. Ze laat zich erdoor voeden.
Extra:
Door: Anniek

Naam: James
Achternaam: Branson
Geslacht: Man
Leeftijd: 19
Rang (adel, gewone volk etc): Ridder
Element (indien toepasselijk): -
Uiterlijk: Donkerblond warrig kort haar en grijsblauwe ogen. Hij is best lang en gespierd met brede schouders.
Innerlijk: James erg vriendelijk en ontmoet graag nieuwe mensen. Zijn behulpzame karakter weerhoud hem er echter niet van om het verschil tussen goed en kwaad te zien, en hij is niet bang om als ridder-zijnde iemand te doden als het nodig is.
Sterkte/zwakke punten: Hij is een ervaren zwaardvechten en kan zichzelf of anderen goed verdedigen, ook heeft hij een goede mensenkennis. Met vrouwen weet hij echter absoluut niet wat hij aanmoet en door zijn onbeholpen gedrag weten ze hem nog weleens om te praten of te manipuleren ten koste van zijn taak.
Extra: Hij werkt als ridder voor de Rivers familie.
Door: Sifra

Naam: Noah
Achternaam: Williams
Geslacht: man
Leeftijd: 23
Rang (adel, gewone volk etc): volk
Element (indien toepasselijk): nope
Uiterlijk: Hij heeft lichtbruin warrig halflang haar.
Innerlijk: Graag alleen, onafhankelijk, avontuurlijk, weet veel van natuur, haat de dorpen en steden, haat de oorlog. Hij heeft alles verlaten en is voor zichzelf begonnen op een plek waar niemand hem pijn kan doen.
Sterkte/zwakke punten: Hij is niet makkelijk te beïnvloeden en doet altijd wat hij zelf wil, hij is vrijwel onverwoestbaar tot er emoties aan te pas komen.
Extra: Hij leeft in de bossen en wouden.
Door: Anniek


Naam: Silver Thalya
Achternaam: Minnearty
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 18, bijna 19
Rang (adel, gewone volk etc): Adel
Element (indien toepasselijk): witte magie
Uiterlijk: Silver heeft lang, zijde zacht, blond haar tot op haar heupenwat ze meestal in een vlecht over haar linkerschouder draagt. Ze haat hrt dat hrt zo lang is maar haar ouders vinden het prachtig.haar ogen zijn verschillend van kleur. De ene is licht blauw, de andere is licht groen. Meestal draagt ze een lange jurk maar dat vind ze maar niets dus als ze de kans krijgt en har ouders het niet merkendraagt ze een broek met een blouse, maar wel altijd een corset al is dat niet altijd even handig. Aan de buitenkant van haar ogen, bij de ooghoeken, heeft ze een klein wit diamantje,dit heeft elke vrouw in het rij, hoe lichter hoe belangrijker.
Innerlijk: silver is een hele aardige en nieuwsgierige meid. Ze steekt overal haar neus in en als ze iets hoord wil ze het altijd tot op de bodem utzoeken. Verder is ze wel oplettend en terughoudend tegenover vreemde.
Sterkte/zwakke punten: silver haar oplettend uit is een sterkpunt. Ze heeft snel dingen door en is niet makkelijk voor de gek te houden, haar nieuwsgierigheid daarin tegen is een zwak punt. Soms, als ze iets echt graag wilt achterhalen of weten, kan je haar zo in de val lokken.
Extra: silver heeft altijd een havik bij zich. Het dier heeft ze gevonden toen het nog een kuiken was en opgevoed toen het geen moeder meer had. Zinsdien zijn de 2 onafscheidelijk. Zijn ze wel gescheiden is er of iets aan de hand, of gebruikt ze het dier om een brief over te brengen.
Door:Sanne ^-^


Laatst aangepast door Sifra op vr dec 23, 2011 9:54 am; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 8:50 am

Naam:try
Achternaam:skywalker
Geslacht:mannelijk
Leeftijd:19
Rang : hij is van adel, maar zijn vader was altijd behoorlijk streng en hij is weg gelopen
Element (indien toepasselijk):zwarte magie
Uiterlijk:
Innerlijk: try is een koppige rebelse jongen die het liefste doet wat hij gewoon wilt doen, daarom is hij weg gelopen van huis. hij is erg afstandelijk van mensen tenzij hij ze vertrouw iets wat zeldzaam is als hij dat meteen doett, hij is iemand die heel erg op zijn gevoel vertrouwt en zijn gevoel zegt wie hij moet vertouwen of niet, als er ergens onraad is en dat soort dingen. ook is hij best slim maar laat dat niet snel merken, maar wat je wel merkt bij hem is zijn zeer kort londje, hij kan ook heel aardig zijn maar daarvoor moet je hem beter kennen
Sterkte/zwakke punten:hij is heel goed in liegen, ook heeft hij een sterke pijngrens, hij heeft las van nachtmerrie's en mensen die hem dierbaar zijn
Extra:hij is weg gelopen van huis de naam die hij nu gebruikt is een schuil naam
Door:feniks

de rest word nog bij gevult


Laatst aangepast door feniks op wo dec 21, 2011 9:14 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 8:56 am

hahaha, ik verwachte al dat je voor zwarte magie zou gaan! Razz

Naam: Aliena Blaise
Achternaam: Cináed
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 18
Rang (adel, gewone volk etc): Adel
Element (indien toepasselijk): Vuur
Uiterlijk: Ze heeft lang donker haar wat in lichte krullen over haar schouders hangt en reebruine ogen. Verder is ze van gemiddelde lente en slank maar atletisch gebouwd.
Innerlijk: Aliena is erg onafhankelijkheid en ontzettend koppig. Ze houdt er niet van als mensen zich met haar bemoeien en wil graag alles zelf oplossen. Ze is best scherp en heeft altijd wel haar woordje klaar. Wie haar beter kent dan de façade die ze opzet om zichzelf te beschermen weet echter dat ze ook erg vredelievend en behulpzaam kan zijn.
Sterkte/zwakke punten: Haar sterke punt is dat ze stevig in haar schoenen staat en zich niet makkelijk iets laat aanpraten of laat manipuleren. Ze is echter nogal roekeloos en kan daarom nogal onbezonnen dingen doen die haar in de problemen brengen.
Extra: Aliena's vader overleed toen ze nog maar een klein meisje was en sindsdien heeft haar moeder de troon betreden en Aliena in haar eentje opgevoed. Haar moeder heeft zelf een hele sterk persoonlijkheid en wilt aan alles en iedereen bewijzen dat ze het best in haar eentje aankan als vrouw zijnde, een attitude die Aliena van haar overgenomen heeft.
Door: Sifra


Laatst aangepast door Sifra op wo dec 21, 2011 9:44 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:05 am

haha. jah he.

maar vraagje die slechte man weet ik veel wie, heeft die ook zwarte magie...anders wil ik try zijn zoon laten zijn
als het mag
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:09 am

jahoor! mij maakt het niet uit wie het is, maar dat zo wel handig zijn (: Misschien kunnen we dan doen dat zijn vader erachter komt dat de elementen nog bestaan omdat hij ziet dat try het heeft? Dan hebben we dat vraagstuk ook weer opgelost XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:19 am

oke dan. dan is hij zijn zoon.
oke alleen even kijken hoe zijn vader achter zijn magie komt, try weet er wel al langer van
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sanne

avatar

Aantal berichten : 2265
Registratiedatum : 24-11-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Phantasia

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:21 am

Ik wil vuur graag maar zit op mijn tablet dus kan dat lijstje lastig kopieren....
ik maak vanavond mijn rol :p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:27 am

oh sanne, ik heb vuur al..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:36 am

aah ik heb echt zin in dit rpg, en weer eens met zun allen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 9:47 am

ja ik ook! Smile ik miste het echt om met z'n allen te rpg-en
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   wo dec 21, 2011 10:15 am

jah ikke ook, daarom maakte ik er ook een paaar maar niemand deed mee, alleen anniek of iemand anders maakte een rol maaar de rest niet :O

hoop tot de rest ook snel een rol msskt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:18 am

jah!!! ik wil oowk mee doen Very Happy

maar ik snap die magie niet helemaal...wat houd witte en zwarte magie precies in (wat kun je ermee) en tot wlke limieten gaan de andere vier elementen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:20 am

witte magie is vooral helende krachten, wat het voor de rest inhoud mag je zelf bedenken, en voor zwarte magie geld eigenlijk hetzelfde al heeft dit vooral met duisternis te maken.

wat bedoel je precies met limieten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:22 am

nou met limieten bedoel ik dat je niet bijvoorbeeld met het element aarde een berg kan verschuiven...ofzo...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:24 am

noujaa ik ga ervanuit dat iedereen het wel zo realistisch mogelijk houdt, en dus inderdaad geen bergen verschuiven, haha XD Maar aangezien ze nog jong zijn beheersen ze hun elementen waarschijnlijk toch nog niet perfect.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:25 am

Jah Klaas meedoen X3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:35 am

Naam: Candurill
Achternaam: Valunson
Geslacht: man
Leeftijd: 18
Rang (adel, gewone volk etc): adel...soortvan
Element (indien toepasselijk): lucht
Uiterlijk: hij heeft lang bruin haar dat hij in een vlecht heeft, en groene ogen. verder draagt hij meestal het grijze jacht gewaad dat door zijn stam word gedragen. ook heeft hij staff met daar in runen gegraveerd.
Innerlijk: hij is dromerig, en heeft gevoel voor humor. hij doet niks overhaast en heeft er een hekel aan als hem iets opgedragen word. hij kan goed zingen en speelt meerdere instrumenten.
Sterkte/zwakke punten: hij doet graag dingen op zijn eigen manier en vind het niet fijn als hem iets word opgedragen, maar hij zal altijd opkomen voor zijn vrienden.
Extra: hij woont bij een rondtrekkende stam van mensen die de natuur vereren (een beetje elven idee...maar we maken eer gewoon mensen van XD). zijn vader is het stamhoofd (de Khal) en zijn moeder de hoofd priesteres (de khalesy). in de stam is het gebruikelijk dat deze twee (de khal en khalesy) een paar worden.
Door: klaas :p

p.s. even aangeven als het te ingewikkeld word...dan pas ik het gewoon aan Smile


Laatst aangepast door klaasheid op do dec 22, 2011 8:49 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sifra

avatar

Aantal berichten : 2004
Registratiedatum : 04-11-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:43 am

aah dat doet me denken aan a Song Of Fire And Ice <33

Voor mij is het duidelijk hoor (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://brilliantbookshelftheblog.blogspot.nl/
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:44 am

Aan ik heb zoon zin om tebeginnen
Sief ik kan de topic niet maken zit op mijn mobile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:47 am

OMG you read that book?!?! Very Happy ik vind het echt super geweldig...ben nu bezig in deel 3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:50 am

ik heb mn beschrijving even aangepast...ik vind een staf meer wat voor lucht dan een zwaard...yea i know...avatar ripoff XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:55 am

Haha. Jah avatar keek die graag Razz
Ik heb laats eragon deel 4 uitgelezen niet echt wat ik verwachte heb hen nog niet eens uitgelezen het begon tegen te vallen. Dus nu aant denken voor een nieuwe boeken reeks te lezen
Ps Klaas leuke foto
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 8:58 am

ik heb nog wel een paar ideeen voor boeken...en ik ben ook van plan eragon weer eens te gaan lezen...ik heb volgens mij alleen de eerste twee gelezen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
klaasheid

avatar

Aantal berichten : 986
Registratiedatum : 16-11-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Albion, Hyrule, Middle Earth, Thedas, Westeros and Tamriel....

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 9:04 am

wie gaat er nog meer meedoen? maaike mischien?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: True Element   do dec 22, 2011 9:06 am

1 en 2 vond ik wel goed,
ik heb geen meer op mijn lijstje +( alleen de gene die nog niet uit is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: True Element   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
True Element
Terug naar boven 
Pagina 1 van 23Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: RPG's :: Fantasy-
Ga naar: