IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bye little brother (Stefanie & Maaike)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   do sep 03, 2015 10:26 am

Dit is onze only!
Ik maak straks mijn rol, op mijn telefoon dus niet goed uitgebreid ok? En doe ik dan mijn andere rol bij jou jongen in de bende?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   do sep 03, 2015 11:04 am

Oke. Ik maak mijn rollen morgen vroeg ben net klaar met werken.
Ik weet niet of ik 2 of drie rollen maak deze keer. En jah het lijkt me wel handig tot we beide sowieso een rol bij de andere bende hebben.
Mijn jonge weet wel niks meer van vroeger en de andere bende.

Axel is een jonge van 21 jaar dat denkt hij. Hij heeft ravenzwart haar en helder grijzen ogen. Zijn haren staan vele kanten op en komen tot zijn kaak. Axel heeft de nodige spieren maar het is niet lelijk. Axel zit in de bende White rosé waar hij nu al dik 11 jaar zit. Axel weet niks meer van zijn verleden alleen tot de bende White rosé hem half dood in een steeg heeft gevonden. Axel heeft nog een litteken bij zijn slaap zitten en nacht merries er aan over gehouden. Hij heeft ook een ketting met de naam axel er op. Axel is een erg vrolijke jongen voor de bende en erg trouw vooral aan de leider(ster) die hem heeft gevonden. Axel heeft altijd een antwoord klaar. (Zijn eigenlijke naam is alexander.)

Arya een meisje met wit blond haar 20 jaar. Ze is heel erg slim en leest heel veel boeken. In de bende waar jou rol bij zit. Is ze een  van de gene die de mensen opknapt na een gevecht of zo. Ook is ze heel goed met computers. Ze komt altijd een beetje dromerig over en op sommige momenten ook weer heel hart. Ze is pas na het gebeuren bij de bende gekomen.

Hasan is een jonge Chinees van 31 de leider van the White rosé. Hij heeft lang zwart haar dat over zijn schouders valt maar meestal in een staart draagt. Hij heeft kat groen/gele ogen. Hij is erg geduldig en sluw. Hij verliest niet snel zijn geduld maar als hij dat wel doet mag je je vast houden. Hij heeft erg veel discipline in de bende de gebracht. Hij weet wie en wat axel is met nog een paar andere leden. Dit houd hij verborgen voor hem en gebruikt het in zijn eigen voordeel. Hij weet ook tot de andere leider niet weet tot zijn broertje nog leeft. Hij heeft nogal een verleden en door iets (moet ik nog bedenken.) Heeft hij er voor gezorgd tot de bende in een val liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za sep 05, 2015 6:38 am

Floor, ook wel Flo genoemd, is een meisje van 20 jaar oud. Ze heeft rode haren die in een wat korter kapsel tot haar schouders vallen met een lichte slag er in, en sproetjes op haar gezicht (lichte sproeten op haar armen). Haar ogen hebben een lichtblauwe kleur, en ze heeft een bleke huid. Qua bouw is ze niet lang, klein zelfs, en slank gebouwd. Ze heeft een stralende uitstraling en wordt door haar vrienden vaak vergeleken met een jonge hond. Ze is vrolijk, impulsief en vooral erg vriendelijk. Ze houd ervan om het voortouw te nemen, mits anderen dat doen, dan kan ze ook heel erg goed luisteren. Ze is een initiatief brenger in de groep maar zal altijd luisteren naar de leider.
Ze probeert altijd het goede in te zien van mensen, ze is positief ingesteld en heeft een hekel aan ruzie. Toch zal ze altijd voor haar bende opkomen, en aan de Moons heeft ze wel degelijk een hekel. Dit door wat haar is ingepraat, en zij hen altijd als de aanvaller ziet.
Soms kan ze door haar gedrag wat naïef overkomen, terwijl ze in werkelijkheid erg slim is en ontzettend goed oplet. Ze denkt echter dat haar mening totaal niet belangrijk is en ook niet telt, dus deelt ze hem niet snel. Ze zal sneller met de stroom meegaan, vandaar dat haar bijnaam ook Flo/Flow is. Nieuwe mensen noemen haar uiteraard Floor, want zo stelt ze zich voor. Ze zit bij de White Stars.

Adrian is een koppige jongen van 28 jaar oud, die bijna overal wel een mening over heeft. Hij is echter ook ontzettend charmant en weet zijn mening altijd precies goed te brengen, doordat hij zo vriendelijk en charmant is kan hij mensen prima manipuleren (al zullen ze dat pas veel later doorhebben), en hij gebruikt dit ook in zijn voordeel.
Behalve met de White Stars staat hij bekend als een prima jongen.
Hij maakt veel grapjes en heeft een losse, luchtige uitstraling. Hij probeert ruzies vaak te sussen in de bende, al kan hij ook wel eens flink uitschieten als hij vind dat mensen naïef/dom/irritant/gemeen bezig zijn. Zijn keerzijde is dat hij niet snel in serieuze gesprekken beland en nooit de binnenkant van zichzelf laat zien, maar altijd meer een gezellige, charmante en grappige versie van zichzelf die de groep een beetje 'bijeenhoud'. Vraag hem iets serieus, en hij zal altijd ontwijkend antwoord geven.
Hij is erg in zichzelf gekeerd wat betreft serieuze zaken en staat aan het hoofd van de bende. Hij heeft dus ook geen persoonlijke banden met anderen. Sinds hij zijn broertje en familie verloren heeft sluit hij zich af. Hij is wel vriendelijk tegen iedereen.
Hij is een jongen met een normale lengte en een licht gespierde bouw van zichzelf, hij sport echter ook wel veel waardoor hij daarnaast ook gewoon goed in vorm is. Hij heeft blonde haren, een vrolijke lach en twinkelende blauwe ogen. Ook al sport hij veel en eet hij gezond, rookt hij wel, een manier om zijn stress te uiten.Wilde mn derde rol een meisje maken. Maar dan hebben we straks 1 jongen bij de moons + 2 meiden, en 2 jongens bij de stars + 1 meisje....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za sep 05, 2015 7:41 am

try een jongen van 25 jaar met kort bruin haar en hazel bruinen ogen. hij wordt ook wel eens de vink genoemt omdat hij een luistervink is. iemand die roddels en nieuwtjes in de omgeving na gaat. try is aardig en in zekere zin ook erg spraakzaam, maar hij weet wel tegen wie hij het doet.soms zie je hem een paar dagen niet omdat hij dingen na gaat. hij zit bij adrian in de bende.
sorry deze is wat kort:P
---------

Axel stond in een steeg terwijl hij doelloos voor zich uit staarde. Een zucht ontsnapte uit zijn mond terwij hij met een hand de ketting rond zijn nek stevig vast had. Over deze plek droomde hij zo vaak tot hij soms hier even heen ging alsof hij verwachte tot hij hier ooit antwoorden zou vinden. Maar nu de jaren steeds verder gingen begon hij toch wel een beetje de hoop te verliezen op de antwoorden op zijn vele vragen. Axel deed zijn ketting langzaam onder zijn shirt terwijl hij de steeg de rug toe keerde en weg liep. Het was bijna 11 jaar geleden. Axel schudde met zijn hoofd terwijl hij zijn pas wat versnelde. Hij zou zijn zorgen er af gaan dansen, het was nog vroeg 11 uur en hij had geen zin om naar huis te gaan. Zijn voeten liepen automaties een van de vele wegen die hij vaker liep. Tot hij voor een discotheek stond met een grotezwarte draak met de letters ,chinese nacht, er op. hier ging hij vaak naar toe. Axel liep naar binnen gaf zijn jas af om zich een weg naar de dans vloer te werken.

Arya zat op het aanrecht met de laptop op haar schoot druk te typen ensoms even te lezen om daarna weer te gaan typen. Arya was meestal druk bezig met vanalles tegelijk. Nu was ze dingen aan het op zoeken over het menselijke lichaam wat bij de meesten een zwakke punt was en die je het makkelijktse uit kon schakelen. Arya was nou niet zo heel groot en sterk dus in een gevecht moest ze het meestal van iemands zwakke punt hebben of een pistool.

Hasan zat op de bank met een kop chinese thee in zijn hand die nog erg dampte omdat die erg heet was. Hij had axel een halfuurtje geleden weg zien gaan uit het huis en hij wist waar hij voor de zoveelste keer las van had. Hasan zou het niet hardt op toe geven maar hij maakte zich zorgen er om. Hij wilde niet tot die jonen de waarheid te weten zou komen. Die jonge was zijn appeltje voor de dorst vroeg of laat. Hasan blaasde even naar de thee en nam er een slokje van. Hij wist nog oed toen hij axel n huis nam, niet wetend of hij hem zou herkennen maar toch hoopte hij van niet en dat bleek wonder boven wonder te zijn. Soms was hij adrian nog wel eens tegen gekomen in een gevecht en hij wist tot hij hem haate en als die de kans kreeg tot het zijn dood zou worden.

Try kwam de keuken binnen en zag arya zitten en hij rolde met zijn ogen terwijl hij een appel van de fruitschaal nam.’neem jij nooit pauze.’vraagt hij terwijl hij een hap van de appel nam en p een keuken stoel ging zitten. Arya keek op naar try.’bij ons zeggen ze eerst hoi voor ze je een vraag stellen.’ Zegt ze tegen try. try schud zijn hoofd maar als na een paar minuten arya nog niks zegt geeft hij toe.’hoi,neem jij nooit pauze.’vraagt hij nog eens. Arya zet de laptop op de aanrecht en komt er vanaf.’soms als ik moet eten.’ Zegt ze tegen try terwijl ze naar de koelkast loopt en hem open maakt en kreunt als ze niks ziet waar ze zin op had. Try nam nog een hap van zijn appel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   ma sep 07, 2015 9:23 am

Floor lag gekruld tot een soort balletje op de bank van de woonkamer (naast Hasan?). De tv stond aan, maar ze luisterde nauwelijks wat er op stond, gezien ze half in slaap was gevallen. De anderen waren weggeweest toen ze in haar eentje op de bank was gaan zitten. Na een tijdje was ze in slaap gevallen. Ze hield er van om te slapen in de woonkamer, want juist in de drukte kon ze het beste slapen. Op haar kamer was het stil, en alleen, en daar hield ze niet zo van. Ze mompelde wat en sliep toen vredig door.

Elise liep door een straatje langs een soort gracht. Ze keek naar het water terwijl ze haar handen in haar zakken stak en rustig door slenterde. Ze hoefde niet perse ergens heen, en ze had ook geen behoefte aan gezelschap. De laatste tijd bevond ze zich het liefst buiten, rustig en alleen, in de coole avondlucht. Het was nog laat licht, en ze hield er van om in de schemering langs het water te lopen, zo maakte ze haar hoofd leeg en dwaalde er niet continu allerlei gedachtes doorheen.

Adrian zat op de reling van het balkonnetje van zijn kamer. Het was niet groot daar, en de achterkant van het huis keek uit op een soort binnenpleintje, waardoor hij verscholen tussen een aantal bomen niet zichtbaar zou zijn vanaf de straat. Hij was een sigaret aan het roken terwijl hij in zijn andere hand zijn telefoon vasthield.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   di sep 08, 2015 6:40 am

Hasan nam nog een slok van zijn thee, hij keek even naast zich als floor wat onverstaanbaars mompelde in haar slaap en vervolgens weer verder sliep. Hij kreeg een glimlach rond zijn lippen. hij was er aan gewend geraakt tot floor in de kamer op de bank in slaap viel. De eerste keer toen ze dat deed had hij zich verschrokken omdat hij toen s ’nachts thuis was ge komen en wilde gaan zitten op de bank. Nu wist hij niet beter.

Axel had een fijn plekje gevonden en begon zich wat uit te sloven op de dans vloer en probeerde zo een beetje de aandacht van wat meisjes te trekken, maar die hadden er nou niet bepaald zin in vanavond en na zoon halfuurtje besloot hij naar de bar te gaan en zich wat bacardi cola te bestellen.

Arya duwde de ijskast dicht en keek try aan die zijn appel was op aant eten.’ik ga niet wachten tot jij die appel op hebt, ik ga chinees halen, wil je ook.’vraagt ze kort en krachtig terwijl ze haar laptop dicht deed en haar jas pakte van de stoel in de keuken. Try grijnst.’daar zeg ik geen nee op.’glimlacht hij. Arya rolde met haar ogen en liep de keiken uit door de kamer en een gang tot ze bj een kamer was en klopte aan maar als ze niks hoort kijkt ze toch even naar binnen. Ze zag adrian niet. maar dan ziet ze hem op het balkon en ze liep door zijn kamer heen en stak haar hoofd door de deur naar buiten.’ik ga chinees halen wil je ook.’vraagt ze aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo sep 09, 2015 8:49 am

Na ongeveer nog een kwartiertje schrok Floor plotseling wakker en schoot ze overeind. Ze keek verwildert om zich heen maar zag al snel Hasan zitten. Ze sloot haar ogen en zuchtte een keer diep in en uit om een beetje te ontspannen. Ze had vrijwel nooit nachtmerries, maar soms kon ze uit het niks wakker schrikken, alsof haar lichaam een nachtmerrie had maar haar geest zich het niet herinnerde. Ze opende haar ogen weer en ging overeind zitten op de bank in een comfortabele houding. 'Sorry' mompelde ze, in het algemeen, ze wilde niemand storen.

Elise sloeg een straatje in en liep al snel de weg naar het wat drukkere deel van de stad. Hier had je allerlei cafe's en clubs, en daar was ze zo af en toe dan ook wel te vinden. Ze duwde tegen een duur aan en liep de drukke ruimte binnen.

Adrian keek op naar de deur van zijn balkon waar nu Arya stond. 'Ehm..' zei hij, en hij keek haar twijfelend aan. 'Ja doe maar.' hij glimlachte even vriendelijk naar haar. 'Ga je alleen?' vroeg hij. De laatste tijd had hij er meer moeite mee als iemand alleen op stap ging, en zeker Arya was gewoon niet zo groot. Hij had het liever niet als ze 's avonds in de wijk liep. Niet dat er vaak iets gebeurde, maar mensen zouden haar altijd nog iets aan kunnen doen omdat ze hem probeerde te pakken te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo sep 09, 2015 9:06 am

Hassan keek naar floor als die ineens wakker schrikt. Het duurde niet lang voor ze weer ontspande en hij bleef haar aan kijken. Toen ze recht ging Itten keek hij weg en nam een slokje van de thee.' Je hoeft geen sorry te zeggen. Je deed niks fout.' Stelt hij haar koeltjes gerust en hij zette de lege chinese kopje op tafel en hij keek floor weer aan.' Nacht merrie.' Vraagt hij dan nieuwschierig.

Axel stond tegen de bar aan en kreeg al snel zijn bacardi cola waar hij een slok van nam om daarna weer naar de dansende mensen te kijken. Hij keek voornamelijk naar de meisjes. Normaal had hij meer geluk dan vandaag. Hij nam vlug weer een slok. Dit was echt zijn dag niet en hij fronste.

Arya wachten geduldig af terwijl Adrian na dacht of die wat wilde of niet. Maar zoals elke man kon hij geen eten weer staan en ze glimlachte.' Mooi.' Zegt ze en wilt weg lopen als hij haar een vraag stelt en ze draait zich naar hem om.'jah. En zoals altijd zie ik er geen probleem in. Maar ik ken jij dus als je mee wilt mag dat altijd.' Zegt ze omdat ze wist tot Adrian de laatste tijd moeilijk deed als ze weg ging en niet alleen bij haar ook wel bij een paar anderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo sep 09, 2015 10:01 am

Floor keek naar Hasan en zweeg, ze begreep hem vaak niet zo goed. 'Nee geen nachtmerrie' zei ze zacht. Ze glimlachte kort en keek naar de tv, die uit stond, maar ze twijfelde om hem aan te doen. 'Gewoon.. geschrokken.' mompelde ze.

Elise liep de bar in en ging bij de bar zelf staan en bestelde een drankje. Ze keek rond naar de mensen die er rond liepen en keek snel rond naar of ze iemand zag die ze kende, iemand van haar groep. Maar ze was nu nog alleen, wat ze ook wel verwachtte.

Adrian stond op en drukte zijn sigaret uit. 'Yes ik ga wel even met je mee.' zei hij rustig. Hij liep zijn kamer binnen en pakte daar zijn leren jack van de stoel die hij vervolgens aan trok. Hij zei er verder niks over want hij wist zelf ook wel dat zij wist wat zijn gedachtes waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   vr sep 11, 2015 5:11 am

Hassan keek naar floor en glimlachte als ze zegt tot ze geen nacht merrie had.’iedereen schrikt wel eens.’ Zegt hij tegen haar en hij stond op pakte het kopje en liep er mee naar de keuken. Hassan heild totaal niet van rommel en stond er dan ook wel een beetje op tot iedereen het huis netjes heild. Al mochten ze op hun kamer doen en laten wat ze wilde zolang maar niet iets ging stinken.in de keuken deed hij het kopje in de vaat wasser.

Axel slakte een lichte zucht misschien als hij wat rond liep hij nog wel wat leuks tegen kwam. Al ging hij meestal nooit ver met meisjes wat dansen en zoenen en meer deed hij niet waarom wist hij niet. of eigelijk wel hij vond tot je alleen met de ware naar bed moes gaan en wie de waren was zou je wel voelen als je die genen vond. Axel liep wat rond en keek even naar een meisje da langs liep waardoor hij niet goed op letten waardoor hij weer tegen een ander meisje aan liep. Hierbij ging zijn cola bacardi over het meisje haar kleding heen(elise, ik weet even niet meer bij welke bende ze hoort). Hij kon zich wel voor zijn kop slaan.’sorry sorry.’zegt hij snel achter elkaar dit deed hij ook maar alleen omdat het een meisje was als het een jonge was geweest was hij waarschijnlijk feller geweest.

Arya kon het niet laten om een lichte grijns rond haar lippen te hebben als adrian met haar mee gaat. Arya liep naar de gang en pakte daar haar vest en deed die aan. geld had ze al in haar broekzak gedaan. Als ze buiten zijn kijkt ze even naar adrian en ze vroeg zich af of hij vaak wakker was s’nachts en zich zorgen maakte om de bende leden die nog niet thuis waren of andere dingen. Ze probeerde hem altijd op een bepaalde manier te helpen. Maar de last bleef op zijn schouders liggen.ze wist ook tot er vroeger bij deze bende die toen groter was wat ergs was gebeurt met een gedeelte en weer een ander gedeelte was weg gegaan.’en heb je nog wat intrssants te melden.’vraagt ze aan hem onder het lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   ma sep 14, 2015 12:42 am

Floor knikte een beetje kortaf, hij zou wel gelijk hebben. Ze nestelde zich in de hoek van de bank en rolde met haar ogen toen hij het kopje ging opruimen. Het was zo typisch. Maar ze vond het ook niet erg, iedereen hier had zijn eigen persoonlijkheid met daarbij horend gedrag. Ze pakte de afstandsbediening en zette de tv tegenover de tv aan, maar niet te hard natuurlijk.

Elise keek geïrriteerd op toen iemand zijn hele drankje over haar heen gooide. Ze sprong een stap opzij en schudde het van zich af terwijl ze langs haar topje veegde. 'Lekker dan' mompelde ze. Ze keek op en zag vervolgens Axel staan, ze herkende hem wel vaag als iemand van de andere bende, al wist ze het niet zeker. Haar ogen vernauwde zich en ze deed nog een stap naar achter, maar ze zei verder niks.

Adrian liep met haar mee naar buiten en keek strak voor zich uit. Hij was gezellig en vrolijk, maar erg snel persoonlijk contact (écht persoonlijk contact) had je niet met hem. Hij keek even opzij naar Arya, ze kreeg het altijd voor elkaar wel een gesprekje met hem aan te knopen dus hij glimlachte even. 'Niet speciaal.. ' zei hij. 'Gewoon druk bezig met de normale dingen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   ma sep 14, 2015 1:38 am

Hassan pakte een van zijn witten pistolen terwijl hij aan de keukentafel ging zitten haalde hij hem helemaal uit elkaar. Laatste had hij gehapert toen hij wilde schieten op iemand dit wilde hij niet nog eens dus begon hij hem grondig schoon te maken en te oliën natuurlijk.zo maakte hij ook zijn hoofd leeg.

Axel voelde lichtjes zijn wangen branden. Eerst komt geen en meisje naar hem toe vanavond en dan gooit hij over eentje drank heen.hij keek naar het meisje en het voelde bekend.' Hoe kan ik het goed maken.' Vraagt hij kort en verontschuldigingd maar als het meisje een stap achter uit doet en haar ogen vernauwt herkent hij haar. Ze was van de andere bende. Hassan had hem een keer tegen gehouden toen zei en aidan in een discotheek waren. Hij mocht toen niet gaan omdat Hassan hem er uitdrukkelijk op had gedrukt tot als de tijd rijp was hij en aidan zouden vechten twee leiders tegen over elkaar. Hij had hem eigelijk verboden om met aidan te vechten. Maar die was er nu niet ze was alleen. Axel grijnst onheil spellen en deed een stap dichter bij en trok zijn pistool en richte die op haar zei.' Laat het goed maken maar zullen we een stukje lopen.' Sist hij tegen haar.

Arya keek naar aidan ze had respect voor hem. Hij was altijd zorgzaam op 3n appartement manier.dan lacht ze.' Kom op je bent leider van een bende die doen nooit normale dingen. Dat druk kan ik wel in komen.' Zegt arya en wapperde met haar hand en keek aidan aan met een glimlach h.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   ma sep 14, 2015 4:39 am

Floor keek naar Hassan die aan de keuken tafel zat en beet even op haar lip. Ze had het eigenlijk helemaal niet zo op wapens, al wist ze heus wel dat ze noodzakelijk waren. Ze richtte haar blik weer op de televisie, al waren haar gedachtes totaal niet bij het programma wat ze keek.

Elise dook snel van hem weg, ze had het al zien aankomen en gezien ze hem eerder herkende dan hij haar, was ze in het voordeel. Ze stond plotseling achter hem, met haar mes tegen zijn lies aan gedrukt. "Laten we dat maar niet doen.' fluisterde ze poeslief. 'Wat dacht je er van om gewoon deze bar te verlaten? Gezien je kennelijk toch een te grote idioot bent om hier normaal rond te lopen.'

Adrian lachte even en stak zn handen in zijn zakken terwijl hij strak voor zich uit keek. "Gewoon belangrijke dingen regelen. Financiële dingen, jullie een beetje in de gaten houden.' hij liet nooit veel los over wat hij moest doen, bovendien was hij de laatste tijd veel bezig geweest met zijn verleden. "Waar wilde je eten halen, Arya?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   ma sep 14, 2015 6:03 am

Arya keek voor zich toen ze een straat deden over steken maar keek aidan weer aan toen hij sprak over dingen die hij deed. Arya moest lachen.’jij houd ons altijd in de gaten aidan.’zegt ze tegen hem met een glimlach. Maar arya vond dat niet erg. Het gaf hun band aan een hechte familie band. Sommige studeerde terwijl ze bij deze bende zaten anderen hadden nog een baantje er bij het maakte allenmaal niks uit. Ze keek voor zich.’bij wong die chinees.’zegt ze en ze keek en wees naar een bordt verder op in de straat waar wong op stond. Daar haalde ze wel eens vaker chinees. En voor mensen die later kwamen konden het makkelijk opwarmen. Arya liep voor aidan naar het resturandt toe, al deed ze het eten af halen.

Hassan keek vanuit de keuken heel even naar floor. Hij wist tot ze zich hier wel eens vaker niet op haar gemak voelde hij wist alleen nog niet waarom en daar wilde hij toch een beetje achter zien te komen. Hassan keek weer naar het pistool waar allen onderdelen nu schoon van waren. Hij begon hem weer in elkaar te zetten.

Axel zag hoe elise sneller was dan hem en voor hij er iets tegen had kunnen doen stond ze al achter hem en voelde hij iets drukken tegen zijn lies. Hij wist niet wat het was maar wel tot het scherp genoeg was om hem te verwonden. Een verwonding daar zou hem zonder hulp makkelijk binnen 10 minuten dood kunnen bloeden.’ik denk tot ik niet veel keuze heb of wel. Daarbij was ik naar mooiere meiden dan jij aan het kijken.’sist hij tegen haar terwijl hij langzaam in beweging kwam.hij had zijn pistool nog goed vast en wachte tot hij wel toe kon slaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo sep 23, 2015 9:07 am

Aidan glimlachte enkel naar haar, en knikte na haar opmerking. Hij was nooit echt spraakzaam, dus hij zag nu ook geen reden om een antwoord te geven. Met zijn handen in zijn broekzakken liep hij achter haar aan, terwijl hij ondertussen de omgeving in de gaten hield.

Floor stond op van de bank en liep naar de keuken toe. Ze opende de koelkast en rommelde er wat in. Ze opende de groentela en tilde wat van de groentes op tot ze onderin een reep chocola vond en pakte deze er uit. Terwijl ze de koelkast sloot, opende ze de wikkel van de chocola. Daarna ging ze op het aanrecht zitten en wiebelde met haar benen. 'Waar is de rest?'

Elise lachte zachtjes. 'Ik ben een meisje, ik weet wat ze over je zeggen. Geloof me, je hebt geen goede reputatie. Die had je al niet, gezien je gewoon lelijk bent, maar door je gedrag is het nog erger geworden.' Ze handelde snel, en haalde haar mes weg. Ze glipte achteruit een hele grote groep mensen in, en verborg zich in de menigte zodat hij haar niet kon vinden. Het was steeds drukker geworden, en er stonden tientallen mensen op elkaar gedrukt in de club.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   do sep 24, 2015 10:04 am

Arya keek even naar aidan die weer zijn stille zelf was en ze ging even later het restaurant binnen en bestelde snel wat ze moesten hebben het was genoeg ook voor de gene die later zouden komen.dan staat ze te wachten en keek naar aidan.

Hassan had net het pistool helemaal in elkaar gezet en klikte hem dicht als floor hem een vraag stelt. Hij keurde het pistool terwijl hij antwoord gaf.' Rex. Louis en Stefan zijn een deal af aan het ronde. Axel zwerft ergens rond zoals vaker. En de rest is denk ik stappen. Wil je ook nog weg gaan.' Vraagt hij aan haar.

Axel zijn spieren waren gespannen en waakzaam. Hij lachte over zijn reputatie.' Gelukkig dat was ook de bedoeling.' Zegt hij ijzig tegen haar. Maar het klopte axel had geen goede reputatie. Hij was vaker bij gevechten betrokken, verder luisterde hij en hij voelt het mesje verdwijnt en draait zich razend snel om. Hij zag elise verdwijnen tussen de massa mensen. Axel wurmde zich er tussen door en keek rond en zag verder op een glimp en hij probeerde zich snel tussen de mensen door te wringen. Maar het leek niet te lukken. Maar dan laat hij aan een paar zijn pistool zien en die springen verschrikt of met een kleine kreet aan de kant. Hij zag elise verder op en zette de achter voeging in.


Even over floor he. Hoe is ze bij de bende gekomen. Hassan neemt nooit zomaar iemand hij heeft ze meestal met een reden in de bende zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za sep 26, 2015 2:32 am

Eh misschien heeft hij haar een keer zien vechten ofzo op straat? Ze is heel snel, kan goed vechten, maar is niet perse sterk. Ze houd niet van wapens etc. En is weggelopen van haar ouders, dus zwierf op straat.


Adrian leunde tegen de muur aan terwijl hij wachtte tot hun bestelling klaar was. Hij keek naar Arya die haar blik nu op hem gevestigd had, en keek rustig in haar ogen. Hij was benieuwd of ze nog een vraag had, of een gesprek zou beginnen. Hij zelf begon bijna nooit gesprekken. Behalve dat hij wel gezellig was en goed kon praten met vrienden als het nodig was, was hij geen prater.

Floor wiebelde rustig met haar benen terwijl ze de chocola op at en haalde haar schouders op. 'Nee.' zei ze enkel. Ze hield er niet zo van om alleen op straat te zwerven. Ze kende de stad nog steeds niet goed, al woonde ze hier nu al tijden. Het was alsof nog altijd een deel van haar was achtergebleven in het dorpje waar ze oorspronkelijk vandaan kwam. Ze keek naar het pistool van Hassan.

Elise wist dat Axel haar zo snel mogelijk achterna zou komen, en daarom had ze zich vlug tussen de menigte door gewerkt en via een achteringang een steegje in geglipt. Ze trok zich omhoog aan een wat lager muurtje en rende over de smalle richel richting het dak. Ze had geen zin in een dramatische achtervolging, maar ergens wilde ze ook niet om hulp smsen. Ze moest dit toch zeker alleen kunnen afhandelen? Die Axel was gewoon een debiel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za sep 26, 2015 6:28 am

Jah dat kan.

Arya keek naar Adrian maar als ze merkt tot hij naar haar keek kijkt ze snel de andere kant op. Zijn blik het was gewoon anders alsof hij door je heen kon kijken. Hij kon veel er mee zoals mensen het zwijgen op leggen. Ze laten praten.  Arya was al een tijd bij de bende maar echt een heel lang diepgaand gesprek had zij nog niet met hem gehad. Dan hoort ze tot de bestelling klaar is en ze pakt hem aan en knikt naar Adrian tot ze weg kunnen gaan. Ze liep naar buiten en zei verder niks.

Hassan legde het pistool op de tafel en keek naar floor die zei tot ze niet weg wilde.' Heb je zin om met mij mee te gaan ik moet naar een luistervink voor de een en andere roddels.' Zegt hij tegen haar. Ze was nu al een 5ijdje bij hun en hij wilde kijken hoe ze op dingen reageerde. Ze was in zijn ogen een ruwe diamant die hij nog naar zijn hand kon zetten. Hij stond op van de tafel en deed het pistool in een holster in zijn jasje.

Axel kwam via de hoofdingang buiten en keek zoekend rond maar zag niks. Hij wist de andere uitgangen ook en hij ging die snel bekijken en zag eentje op een kier staan 3n hij keek rond maar ze was hier al weg. Axel begon te rennen hij was hier goed in. Gewoon door gaan tot hij er bij neer viel of die gene gevonden had.  Axel versnelde  zijn pas en keek rond en zag totaal niks tot hij een shaduw ziet en zag verderop elise rennen op een Dak als hij omhoog kijkt. Axel grijnst terwijl hij begon te rennen. Hij rende Door en begon goed op elise in te lopen tot hij ergens tegen aan loopt voor de 2e keer die avond. Maar dit kwam harder aan.l waardoor hij op de grond viel. Axel keek op recht in Adrian zijn gezicht. Axel herkende hem wel meteen omdat Hassan hem steeds waarschuwde als zij hem tegen kwamen tot axel hem moest zweren nooit in gevecht met hem te raken. Axel had het hem belooft maar toch had hij al vaker willen vechten maar toen was Hassan er steeds bij. Axel richte zijn pistool op Adrian maar schoot niet. Dat was voor het eerst tot hij dit niet meteen deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   di okt 20, 2015 9:25 am

Adrian glimlachte naar Arya, kort, en daarna keek hij weer serieus. Ze zat al een tijd bij de bende, en met haar erbij voelde hij zich vaak rustiger dan anders. Hij wist dat hij haar kon vertrouwen.
Toen de bestelling klaar was liep hij met haar mee naar buiten, hij stak zn handen weer in zijn zakken en wilde net een vraag stellen aan Arya toen hij plotseling bijna omver werd gelopen door Axel. Hij hield zijn evenwicht en keek verbaasd naar de jongen voor zich. Toen hij had gebaar herkende van het trekken van een pistool, duwde hij Arya in een beweging achter zich zodat hij beschermend voor haar stond. Kalm keek hij de jongen aan, die er nogal gestoord uit zag. Hij zei niks, zweeg echter, maar keek ook niet dreigend. Deze jongen leek in de war, en Adrian wist dat hij geen onverwachte bewegingen moet maken. "Wat wil je?' vroeg hij rustig. Hij had nog niks herkend.

Elise klom over het dak heen en rende verder, in een soepele sprong sprong ze naar een dak lager maar dichtbij, van een ander gebouw. Ze keek achter zich en zag Axel een achter haar aankomen, tot hij plotseling tegen iemand aanliep en bijna onderuit ging, Adrian.
Elise liet zich via een regenpijp van het dak glijden en sloop vanaf de achterkant richting Axel, ze was verscholen doordat het donker was en ze zich schuilhield in de schaduwen, opzoek naar het pistool wat zij ook bij zich droeg. Adrian had het duidelijk gemaakt dat iedereen in veiligheid naar buiten moest gaan, je moest jezelf kunnen beschermen. Ze hield niet van het pistool en had het vaak verborgen, maar nu was ze blij dat ze het bij zich had.

Floor keek hem verbaasd aan en haalde toen haar schouders op. 'ja is goed' zei ze en ze glimlachte lichtjes naar hem. Haar blik gleed opnieuw naar het pistool maar ze zei er niks van. Ze bekeek hem nieuwsgierig en liet haar ogen kalm op hem rusten, hij hield er niet van als er naar hem gekeken werd, maar bij haar liet hij het vaak toe. En zij probeerde te ontdekken wie hij was. Wie hij écht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   do okt 22, 2015 6:36 am

Arya had het eten vast en heild de zak even bij haar neus om er aan te ruiken. Maar dan blijft ze staan en kijkt meteen om als iemand tegen adrian op loopt. Voor ze ook maar iets kon doen reageerde adrian voor haar en duwde haar beschermend achter zich. Ze zag ook waarom de jongen die tegen hem op was gelopen en op de grond zat had een pistool getrokken. Ze merkte hoe koeltjes adrian hier mee omging een van de vele dingen waarom hij de leider was waarschijnlijk en nog altijd leefde. Ze bekeek de jongen op de grond vanaf haar positie. Dan herkende e hem als hoe vele hem noemde de jonge hond van hassan. Hij was vaker in de buurt van hassan en luisterde altijd naar hem en arya had ook een keer met hem gevochten in een gevecht.’adrian. dat is de jonge hond van hassan.’fluistert ze zo zacht tot alleen adrian hem kon horen en ze beweegde haar lippen niet.ze wist niet zo heel veel over hem al wist ze zeker als ze aan try deden vragen tot die het hun haar fijn kon uit leggen, die was hun luistervink en die wist van allen roddels en geruchten af.

Axel was net op de grond gevallen en zag hoe adrian het meisje beschermde door het achter zich te houden, met haar had hij wel eens gevochten toen was er een groepje aan het vechten maar dat was snel voorbij toen politie kwam en iedereen er vandoor ging. Axel heild nog altijd zijn pistool op de leider gericht en beweegde zich niet. hij wist tot dat andere meisje ook nog hier ergens op het dak kon zijn. Hij hoorde de vraag die naar hem gericht was en je zag een speelse grijns rond zijn lippen komen.’eigelijk wilde ik een kogel op jou af schieten die je zou doden, maar dat mag ik niet.’ zegt hij simpel maar naar waarheid. Axel was erg wissel valig soms heel direct soms ook weer totaal niet. axel twijfelde van binnen of hij hassan zijn bevelen zou negeren en gewoon zou gaan vechten of braaf zou luisteren en weg gaan. Misschien iets van beide. Op dat moment richte hij op adrian zijn been en schoot. Vervolgens draaide hij zich om werkte zich vlug omhoog en begon te rennen.

Hassan knikte naar floor.’mooi, doe je jas aan dan gaan we.’zegt hij en hij liep al naar de gang en pakte van hest kastje een van de bosjes auto sleutels. Hassan had een paar dure auto’s en had nu de grijze bmw gepakt. Hij liep al naar buiten toe naar de opri waar de bmw stond ze hadden een grote oprit met een paar autos er op en hij stapte in en deed de gordel om. Hij wachte geduldig op floor die instapte. Als zij was ingestapt begon hij weg te rijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo okt 28, 2015 10:15 am

Adrian hoorde Arya en gaf een bijna niet te zien knikje met zijn hoofd. Hij keek naar Axel en bleef rustig staan, hij straalde nog geen agressiviteit uit, al kon hij dat wel. Hij keek Axel aan en wilde wat zeggen, tot hij begon te praten. 'Aha, en waarschijnlijk ben je er te zwak voor, naar wat ik gehoord heb. Het hulpje van Hassan, niet in staat zelf te nadenken maar wel alle bevelen in de wind gooiend. Interessante combinatie, maar je komt er waarschijnlijk niet ver mee.' hij keek hem minachtend aan en glimlachte sarcastisch. 'Ach jochie, gelukkig kan je nog veel leren.'
Hij zag ondertussen Elise aankomen die haar pistool op Axel had gericht, maar op dat moment schoot Axel. Adrian was in staat optijd te reageren, zodat de kogel slechts zijn been schampte en niet door het vlees doordrong. Hij vloekte lichtjes en hoorde nog een schot. Elise had geschoten uit bescherming voor Adrian. Misschien niet al te slim, gezien schoten publiek trokken. Hij keek om naar Arya. 'Naar huis.' zei hij enkel, streng.

Elise zag aan Axel's blik dat hij van plan was te gaan schieten, dus ze greep haar pistool beet uit haar holster die om haar heupen hing. Ze richtte die op Axel, en zodra ze zag dat hij schoot, vuurde zij ook. Ze richtte op zijn schouder en ging direct in de aanval staan voor het geval Axel zich nu op haar zou richten.

Floor ging naast hem zitten en deed haar gordel om. Ze keek even opzij naar Hassan maar keek toen weer vooruit. Ze wilde hem niet vragen waar ze heen gingen want ze zou het vanzelf wel zien.
Ze neuriede langzaam een liedje en trommelde een ritme op het dashbord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   wo okt 28, 2015 9:27 pm

Axel hoorde de woorden van Adrian aan maar hij wist tot dit een spelletje was en normaal had hij antwoord gegeven maar deze keer deed hij dat niet. Axel wist wel hoe ze hem noemde bij de andere bendes maar dat kon hem niks schelen hij had zijn leven te danken aan Hassan. Toen er niemand voor hem op kwam of hem bescherming deed bieden had hij hem in huis genomen. Bij het woord leren twinkelen zijn ogen gevaarlijk.' Tuurlijk iedere dag leer ik.' Had hij grijnzend gezegt en daarna had hij geschoten om vervolgens weg te willen rennen. Maar toen hij zich na de Schot omdraaide hoorde hij nog een Schot maar zag ook van wie die kwam. Het meisje van de discotheek die hij net achtervolgde voor hij tegen Adrian op botste. Hij was te laat met reageren en hij voelde een stekende pijn in zijn schouder terwijl hij zelf een sissend geluid van pijn maakte. Hij wist tot voorkomen tot hij viel terwijl hij zijn pistool op elise richte.

Arya had stil zwijgend toe gekeken maar was ook uiterst waakzaam. Ze stond bij Adrian die zoals altijd rustig bleef maar toch die gene de les las en haar mondhoeken kwamen daar door toch even omhoog. Maar dan klinkt het Schot en ze ging ook achter uit maar zag tot Adrian geraakt was. Ze wilde wat tegen hem zeggen maar hij was haar voor. Ze moest naar huis een ze beet op haar lip maar knikte dan en ze zette het op een lopen zo snel ze kon en bleef waakzaam.

Hassan zat in de auto en reed op een goed tempo door met zijn ogen keek hij soms naar floor die mee deed met de muziek daar zag je hem even kort voor glimlachen. Na een 5 minuten stopte hij bij een achter buurt wijk.' Niks zeggen gewoon luisteren.' Zegt hij tegen floor waarna hij uitstapten en richting het huis liep en aan klopte. Een jonge met as vuilblond haar deed open en met zijn groene ogen keek hij Hassan aan en glimlachte maar dan ziet hij floor terwijl hij wat wilde zeggen keek Hassan hem vernietigend aan.' Kom binnen beide.' Zegt hij dan. Hassan knikte tevreden en keek even nog naar floor waarna hij naar binnen liep.' Je weet waarvoor ik kom dus steek maar van wal.' Zegt Hassan meteen.

Axel had zijn pistool op elise gericht en schoot nu op haar twee keer achter elkaar.Hem kon het niet schelen tot iemand hem hoorde want als politie kwam ging iedereen er van door. Dat kon hij beter hebben dan in het nauw te worden gedreven door hun twee. Daarna draait hij zich weer naar Adrian en schoot op hem hij zag tot het andere meisje al weg was en zijn ogen keken vluchtig rond maar zag haar totaal niet meer. Daarna rent axel op elise af alsof hij haar wilde om beuken maar op het laatste trapte hij richting haar knie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za nov 07, 2015 7:34 am

Floor liep rustig achter Hassan aan, ze wist dat de kans dat haar iets nu zou overkomen erg klein was dus ze bleef kalm.
Ze keek de ruimte vluchtig rond toen ze die betraden en keek naar de informant van Hassan die het duidelijk niet eens was met het feit dat zij mee was.
Ze leunde een beetje tegen een muur terwijl ze schuin achter Hassan stond, terwijl ze onmerkbaar de kamer scande en elk detail in zich opnam. De manier waarop de informant meer op zijn voorvoeten rustte bijvoorbeeld, zodat hij elk moment kon vertrekken.

Elise dook voorover en rolde over de grond zodat ze de schoten miste, deze jongen was ontzettend roekeloos. Het leek alsof het hem allemaal niet kon schelen, en vrij snel kwam hij dan ook op haar afgerend. Ze kwam behoedzaam overeind en laadde haar pistool maar schrok van zijn onverwachte beweging en viel onderuit. Ze greep naar het been van Axel om hem ook onderuit te trekken en sloeg ondertussen zijn pistool uit zijn handen.

Adrian vloekte en negeerde de pijn die hij had, om zo op de twee af te kunnen rennen. Hij greep Axel in zijn nek en trok hem ruw en hardhandig naar achter terwijl hij op een spier drukte waardoor hij moeilijker zou bewegen. Daarnaast ramde hij met zijn elleboog tegen de arm van Axel waarin hij het pistool vasthield en trapte hij in diens knieholtes zodat hij wankel zou staan. Hij keek naar Elise met een snelle beweging om duidelijk te maken dat ze weg moest gaan, maar dat deed ze niet. Koppig bleef ze staan, ze zou Adrian niet alleen laten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
feniks

avatar

Aantal berichten : 5146
Registratiedatum : 18-11-11
Leeftijd : 27
Woonplaats : The second star to the right. through to Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   za nov 07, 2015 9:13 pm

Hassan was binnen en had even rond gekeken maar zijn blik was nu op de jonge met het vuil blonde haren gericht. De jongen liep naar een laptop en ging er achter zitten.’de jonge begint steeds meer te zoeken hassan.’begon hij te spreken terwijl hij druk dingen in was aan het typen.’ik kan vel dingen verdoezelen en de meesten mensen naar wie hij zijn verleden na vraagt zijn bendes die aan jou kant staan of waar je zaken mee doet. Die zullen hem geen antwoord geven op de dingen die ze misschien weten.’vertelt hij en hij keek op van zijn laptop.’hij begint te veel te zoken hassan hoe die jonge hond kort of hij vind een spoor.’zegt hij tegen hem en hij draaide de laptop naar hassan toe. Hassan zijn uitdrukking wasn neutraal en keek naar de verschillende foto’s op het scherm waar axel op stond met iemand terwijl ze waren aan het praten. Het waren 5 foto’s, maar je zag er op tot axel niet was aant vechten maar gewoon praten.’hoe hem in de gaten als je iets verdachts merkt laat je het weten.’sluit hij af en hij liep naar floor en knikte naar haar.’kom.’zegt hij dan terwijl hij naar buiten liep.

Axel was tevreden als hij ziet hoe hij elise had gevloerd. Toen ze zijn been pakte was hij nit echt onder de indruk want hij bleef wel gewoon staan en ging niet onder uit. Maar dan gebeuren er meer dingen tegelijk. Hij kreeg een naar gevoel alsof iemand achter hem stond een moment tot hij achter zich wilde kijken werd het pistool door elise uit zijn hand geslagen waardoor hij weer op haar lette en hij zijn voor gevoel vergat.’jij klei….’begon hij maar verder kwam hij niet want hij voelde een koude hand in zijn nek die hem ruw weg trok van elise. Hierdoor wist hij zonder te kijken tot het adrian was. Hij wilt uithalen als hij een druk voelt in zijn nek en hij voelt ineens tot een kant van zijn lichaam zwaarder aan voelde, hierbij kreunde hij even vervelend. Dan nog een trap in zijn knieholtes waardoor hij zo wankelend stond tot hij dreigde te vallen. Hij keerde zich naar adrian om en zag hem naar elise kijken en gebaren. Een fout van hem, axel maakte een vuist en sloeg zo hard mogelijk tegen de wond van adrians been. Dan zet hij zich zelf af om adrian omver te beuken maar hij viel zelf met hem mee en hij belande boven op hem snel trok hij een mesje dat hij tegen zijn keel aan drukte. Axel hijgde terwijl een kant van zijn lichaam zwaarder aan voelde zoiets als wanneer je dronken was of zo. Hij wist niet hoelang hij zo voor over gebogen op adrian kon blijven zitten met dit gevoel in zijn lichaam. Zijn ketting die hij altijd omhad het enige van aanknopings punt van zijn verleden bungelde buiten zijn shirt waar de naam axel op stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maaike
Admin
avatar

Aantal berichten : 2384
Registratiedatum : 04-11-11
Woonplaats : Neverland

BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   zo nov 08, 2015 5:53 am

Floor hield zich kalm en aan haar uitdrukking was totaal niet te zien wat de informatie met haar deed. Omdat ze zo open en spontaan was dacht iedereen altijd dat ze een open boek was, maar ze was er goed in mensen te misleiden. Ze kon prima voor zich houden wat ze echt voelde of dacht, juist dat was een van haar sterke kanten. Op die manier kon ze mensen makkelijk om de tuin leiden en om haar vingers winden.

Elise zag hoe Axel Adrian neersloeg en reageerde snel. Ze boog zich over de twee jongens op de grond heen en duwde de loop van haar pistool tegen zijn slaap. 'Een beweging en je bent er geweest.' siste ze. Ze was blij dat ze niet weg was gegaan, nu kon ze tenminste nog proberen Adrian te redden.
Adrian vloekte toen hij onderuit werd gehaald door Axel en voelde hoe hij vervolgens werd bedreigd met het mes. Hij keek naar Axel en zag in diens ogen dat hij al slapjes werd, hij zag vervolgens Elise hem bedreigen met een pistool, en ving daarna een glimp van de ketting op.
Met een snelle beweging pakte hij de pols van Axel vast en trok die met een sterke kracht weg van zijn keel, hij was niet uitgeput en Axel leek elk moment onderuit te kunnen gaan. Hij keek naar Elise met een bepaalde blik en ze trok zich terug, maar met het pistool nog op Axel gericht.
Adrian rolde Axel en hem om, zodat hij nu bovenop zat, hij was een stuk groter en breder gebouwd. Hij ramde een keer met zijn hand tegen de slaap van Axel aan en kwam overeind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rpgcorner.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bye little brother (Stefanie & Maaike)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bye little brother (Stefanie & Maaike)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ORPG's :: ORPG 2 personen-
Ga naar: